maxiklänning


Fan va snygga, dessa måste jag prova.


Save your heart for someone who cares




Shopping



Mitt senaste köp. Fjärde ringen är köpt (haha) en svart body och en randig spets tröja som är jättefin! Imorgon ska jag kika efter lite mer!


NEW RING



Köpte mig en ny ring idag, en ormring! Älskar den.


WHAT I'M GOING THROUGH IS HURTFUL



Dagen på praktiken idag gick riktigt bra, fick massa beröm och det behövde jag idag. Snart ska jag tvätta sedan städa, duscha och sedan bara ta det lugnt.


But you just cant hide the pain

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag känner inget, jag känner mig tom. Jag som trodde att det äntligen var över. Efter arton dagar utan det får man endå hopp och det fick jag. Satt till och med och berättade hur glad jag va för mamma igår och hon va så glad för min skull, och så kommer det tillbaka. Jag känner mig så otroligt tom och ledsen och det är nästan värre denna gång än förra gången eftersom nu trodde jag endå att det va helt över och trodde att jag äntligen kunde sluta oroa mig för det. Hur jag ska ta mig igenom dagen imorgon vet jag inte och tårarna bara rinner. Trodde till och med att jag skulle slippa läkartiden men nej det kommer jag inte. Jag har trott alldeles för mycket och nu orkar jag inte hoppas mer, inte ens lite.

sommar outift



You turned around and gave me one last touch



Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got better
So confused wanna ask you if you love me
But I dont wanna seem so weak
Maybe I've been california dreaming



FLYTTAR NÄSTA ÅR

Har haft brorsans lägenhet i en vecka snart. Och jag har nu insett hur mycket jag vill flytta hemifrån. Jag trivs jättebra hemma men samtidigt vill jag bo själv. Inte behöva passa tider och bara få ha något eget. Jag känner mig redo att flytta hemifrån. Mitt mål blir att flytta hemifrån nästa år. Får hoppas att jag har jobb då och att jag får en lägenhet lika snabbt som brorsan fick.

ÅH MITT HJÄRTA SMÄLTER ♥


Så lycklig

Min läkartid börjar närmar sig och ibland känns det som om det är över nu, att jag äntligen kan få andas ut. För jag har varit fri från detta helvete i två veckor och jag finner inga ord hur glad jag är just nu. Alla jävla tårar jag fällt, nej jag kan inte ens försöka beskriva hur lycklig jag är just nu. Fäller också några tårar eftersom jag är så lycklig, så lycklig.


Dom nya skorna



Bilden gör inte skorna lika snygga som dom är. Men snygga är dom.


Shoes ♥

Åh jag har köpt mig två par nya skor. Så sjuuukt snygga. Jag dör bara lite.

GIVE ME

¨


Hörde att det fanns lite snygga skor?

Hörde att det fanns lite snygga skor i kista så ska ta mig en tripp dit snart och sedan till blackeberg och sova där, egen lägenhet en vecka hehehe.


SNYGGA RINGAR



Jag har börjar ÄLSKA ringar nästan lika mycket som skor, fast bara nästan.. hehe och stora ska dom vara, så dessa ovan ska jag beställa snart.


VÄRLDENS FINASTE FILMER ♥



Dessa filmer är två av de finaste filmerna jag sätt. Jag gråter floder när jag ser dessa. Ni som inte sätt dom, se dom. Fan va fina dom är men jävligt sorgliga.


skor är kärlek



Jag döööör typ bara lite för dessa.. speciellt dom till vänster. FAN VA SNYGGA!! Pappa om du någon gång ser detta så finns dom på nelly.com, kostar 399 och min storlek är 38. (och glöm inte, jag fyller år snart) hehehehe


2011-01-04

Taggad till tusen! Fan va kul jag ska ha ikväll och fan vad jag ska dansa.


2011-01-01

Nu är det ännu ett nytt år, 2011. Känns faktiskt jävligt bra!

Igår var det nyårsafton och först blev det kinamat här hemma och sedan efter mycket så hamnade vi hos en vän i bro. Kul hade vi trots att vi inte va så många, blev mycket dans och prat hela natten tills alla slocknade runt sju i morse. Gick ner och la mig i "källaren" i världens obekvämaste soffa. Och det blev inte bättre av att dela den med någon annan. Resultatet blev att jag sov två timmar, åkte hem med nackspärr och somna i soffan. Men trots det så mår jag bra. För min del blir det tv resten av dagen.



en bild vi tog medans vi vänta på att tiden skulle gå lite snabbare.


RSS 2.0