Detta är på väg hem till mig



Dessa grejer är mitt senaste köp. Inget har kommit ännu men det kommer snart hehe.


before our hearts decide It's time to love again




plugga plugga plugga

Plugg står på schemat. Yes ni kör vi!

SNYGGA KAVAJER


Den i mitten är på väg hem till mig. Så jäkla ball. Snyggast till et par svarta jeans och en svart topp!

1 Advent

Idag är det första advent, snart jul och snart lov. Åh så mysigt.

NYA BOOTS



Dessa snygga boots följde med hem idag, kunde inte lämna kvar dom på hyllan hehe. Plus en vinterjacka! (efterlängtad kan jag säga)


JAG VILL HA




så jävla fin.. åh ge mig.


lättar på hjärtat

Va hos umgdomsmottagningen idag. Bytte p-piller och det gick bra iallafall. Och ska äntligen få en remiss, träffa en läkare och få medicin. År efter år har jag försökt men nu håller jag alla mina fingrar och tår på  att det ska bli bra för om inte vad gör jag då? För ju mer veckorna går, ju längre tid det går så mår jag bara sämre och sämre och hur länge ska jag behöva må dåligt? Hur länge ska jag orka? hur många tårar ska jag behöva fälla pågrund av detta? räcker det inte nu? Har så många frågor men som aldrig blir besvarade. Jag stänger allt inne, jag visar ínte hur jag känner för det är svårt att förklara när ingen förstår hur jag mår när dom själv inte vet hur det är att ha det så här och jag är så trött på detta, så jävla trött.

 Varför skriver jag detta? jag vet inte, men jag måste få skriva det. Jag måste få tro att det ska bli bra för det är så jävla jobbigt. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra om det inte funkar denna gång och det gör så ont i hjärtat. Så ont.


Önskelista 2010



Underkläder (varför försvinner alltid underkläder?), Id-smink, converse och ett par snygga boots står högst på min önskelista. Men känns lite konstigt att önska sig underkläder? men fina är dom.


SNYGGA



Fan va snygga dessa är men fan så dyra dom är.


SÖNDAG

Idag ska jag bli MÖRK hårig okej? Inte som det är nu, orange, rött, brunt, blont.. Spyr nästan hehe och sen ska det pluggas.

We were sitting with our backs against the world


 
Åh vad jag älskar låten ♥


glaaaaad

åh imorgon ska jag shoppa lite. (glad)

maskeradfest



Blev bjuden på maskeradfest i sista minut igår. Så va tvungen att improvisera lite. Vet inte riktigt va jag va men flygvärdinna eller någon som jobbar på båt kanske? ja men typ. Men vi dansade och hade det kul! Så det blev en bra kväll!

Nagellack från H&M



Nagellacket från H&M tycker jag själv är bra. Och alla dessa färger vill jag ha. Funderar faktiskt på att klicka hem alla fyra. Vi får se, vi får se.

you got that something that keeps me so off balance


NYTT FRÅN IKEA



Denna fina ljushållare plus lite doftljus följde med hem idag. Imorgon blir det att åka tillbaka och köpa en ny säng till mig.


NY SPEGEL TILL RUMMET



Har äntligen hittat en spegel till mitt rum. Ska in till IKEA med pappa idag och kolla efter lite saker men först ska vi på kalas.


RSS 2.0