With just a thought of you on my mind

Det är lov, har inte förstått det ännu men det kommer nog. Dagen va tuff, hade en sån huvudvärk så att jag kände mig yr och spyfärdig. Och ingen alvedon fanns. Så fick stå ut med det i ett antal timmar med en jäva hemsk musik som spelas i butiken. Shoppade lite efter praktiken också även om jag inte skulle det. Blev två fina ringar, en snygg tröja (för 40 spänn!) två örhängen och en mysig stickad tröja. får se om jag visar upp det imorgon eller så.

Men nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen lägga mig. För fan vad jag är trött.


NEW SHOES



350 spänn för dessa och dom är värda varenda krona för herregud va fina dom är.
Fan vad jag älskar skor och fan vad jag älskar dessa.


Snyggt från H&M


H&M Har fått in massa saker igen och passade på att klicka hem dessa innan det tar slut. Som tur är kommer det i slutet av november hehe.


Trying to make it work but man these times are hard


Jävlar vilket långt inlägg

Först och främst har jag tröttnat på att blogga åter igen men ska ta och skriva ett rejält inlägg eftersom sara bad om det. Idag var det någon halloween dag i skolan. Pyssel, bakverk och ansiktsmålning. Lite töntigt kanske men det va lite mysigt faktiskt. (haha) Satt och pysslade med några och en viss person satt och skärde ut ett litet hjärta och sa "här får du från mig" Trots att det va en paprika kunde jag inte låta bli att tycka att det va otroligt gulligt. Är ju också halloween snart och jag är riktigt sugen på att klä ut mig och gå på någon fest och se massa skräckfilmer på bio. Ja det måste jag göra.

Nog om det, har sovmorgon imorgon, onsdag och ledig torsdag och slutlingen sista praktikdagen på fredag och sedan är det lov. Det behöver jag. På lördag ska jag också åka och fixa mitt hår igen, ta ut de gamla och in med nytt! ska bli otroligt skönt och fräscht, hoppas också att mitt hår växt en del! Men fan vad det kommer svida när jag ska betala.. 1800 kronor. Men ska jag va ärlig så är det värt det och får hoppas att det är sista gången jag gör det. Och eftersom jag ändå håller på att prata om pengar kan jag säga att jag ska istället för att kriga med andra på mellandagsrean och slösa massa onödiga pengar då man oftast inte hittar något fint alls men ändå köper jobba och plocka upp efter alla galningar som bara kastar kläderna överallt. På gina tricot också, kan det bli bättre? tror faktiskt inte det. Och vad får man om man jobbar? LÖN! Fan va bra jag är.

Ja det var faktiskt allt, så varsågod min fina fina fina vän sara.


grattis till världens finaste människa

Idag fyller världens finaste människa år, Grattis farmor ♥


SO BEAUTIFUL ♥




Så jävla fint. Vill ha detta på min vägg.


Live simple, Laugh often, Love deeply


SNYGGA


All you need is love

Något saknas just nu, någon som ger kärlek och värme.


IKEA



Måste bli en tripp till ikea när pengarna kommer, dessa saker ska bli mina.


Jag gav aldrig upp dig när du försvann



Stor kärlek till låten ♥


SÖNDAG MORGON

Gårdagen va kul (förutom att jag hade ont i magen ett bra tag) Vi dansade och spelade ölspel haha? Va hemma runt två och gick och la mig nästan direkt. Ska käka lite frukost nu och göra mig i ordning och senare åka och träna!

Tummen upp för det



Har suttit inne hela dagen och haft det tråkigt. Ändring på det, drar på fest och jag är på topp humör. Tummen upp för det.


ögongodis



seriöst jag dör såååå fina.
imorgon klickar jag hem dom hehe (förlåt pappa)


Jag behöver endast de som har bränts fast, Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp



Jag har lyssnat på låten typ 700 gånger men den är så jävla FIN.


2010-10-10

Söndag och inget att plugga på. Fan va skönt.


when you smile, The whole world stops and stares for awhile

 



Man kan inte göra något annat än att älska låten ♥


sju par örhängen och en snygg tröja



Jag skulle egentligen inte handla ett skit men det kunde jag inte hålla. Köpte sju par örhängen och en tröja med snygg rygg. Och sökandet efter en skinnjacka går inte bra. Hittar ingen och jag behöver en NU.


2 oktober

Om exakt ett halvår blir jag 18 år. Ville bara ha det sagt.




RSS 2.0