baby, jag tror jag är kär

Ni vet när man känner sig så otroligt lycklig med någon och man saknar personen så fort man inte är med han. Så känner jag.
 
Igår hade jag världens sämsta dag tills jag fick träffa min pojke. Det va han närhet jag behövde. Fredagen blev inte riktigt som vi tänkt oss men vi hamnade på krogen, kul va det trots lite för mycket av det goda. Tack tjejer för kvällen! I veckan blir det en kort skolvecka vilket är skönt. Några planer har jag med pojken, får se vilket det blir. Blir iallafall bra! Och snart är det sommarlov. Fan vad jag ska njuta av sommaren.


otaggad brud



ska dra om en halv timme och här sitter jag helt jävla otaggad. Mitt humör suger och vädret suger ännu mera. Men jag har lovat tjejerna att följa med ut så det är bara att börja fixa klart sig. Nu blev det plötsligt bråttom.


SHOE ORGASM


I let myself go fall in love with you

Att folk fortfarande kikar in här när jag ändå aldrig skriver fattar jag inte? (haha)

Vaknade upp ur världens jävla mardröm, va tvungen att tänka efter om det hänt på riktigt också. Ska om ett tag åka till elise och plugga en stund och sen ska jag hem till william. Middag och bio blir det ikväll och sen sova där. Blir en toppen kväll med min fina.


Jag har världens finaste pojkvän ♥

It’s all about you my baby. I’m so glad, that I got you In my life, in my life, I’m so happy, that I found you In my life, in my life ♥


you got that something that keeps me so off balance

Måste egentligen plugga men har absolut ingen lust. Skjuter väl upp det till resursdagen. Mitt humör är inte bra alls och jag saknar redan william. Valborg igår va väl ändå bra trots lite små saker. Dum i hela huvudet är jag. Det var allt. Hejdå.

RSS 2.0