Störda tjejer


den bästa motivationen är resultatet!

Blev gymmet en timme idag och nu blir det en powerwalk i det fina vädret. Och som min fina vän elise sa "den bästa motivationen är resultatet" stämmer så bra.

they say what goes up, must come down but dont let me fall.


Skor är lycka



  Insåg precis att det inte alls var länge sen jag sa att jag ville ha ett par svarta pumps bara för att jag inte hade några och nu har jag 3 par?! Vart fan kom dom ifrån? nej men skämt o sido. Längtar bara tills jag kan börja använda alla snygga!


Cause when the sun goes down someone's talking back

I veckan är det studiedag, daniel adams-ray live, sista praktikdagen och sista helgen som 17. Vill klämma in något kul i helgen också! Bra vecka helt enkelt.


Så jävla snygga!


Hur många lingon finns det i världen?

Ni som inte sätt "hur många lingon finns det i världen?" gå och se den! Så otroligt fin film. Man sitter både och dör av garv bara för att alla är så klockrena men man sitter också och bölar för att den är sorglig. Åh va fin den va.

New shoes



 Jag har köpt nya skor och fick båda för 200 kronor! Glaaaad tjej. 
(nu måste jag också fixa hyllor till mina skor!)


Sommarminnen



What I'm going through is hurtful

Har så ont och jag är så ledsen och har gråtit floder sen jag kom hem. Jag är så himla svag, och jag orkar inte. Fyra läkarbesök på tre veckor plus vårdcentralen. Hur ska jag orka? Hur ska jag orka ta mig igenom allt detta förstår jag inte och just nu vill jag bara försvinna..

Våra brister gör oss till människor



Det är mycket tankar och känslor som kommer upp. På onsdag är det ännu ett läkarbesök och jag börjar må lite smått dåligt av det eftersom jag vet hur jobbigt allt är just nu. Jag tror att det jobbigaste just nu är att jag vet att jag fyller 18 år om några veckor och att jag då fortfarande har kvar detta kan jag inte förstå. Det gör så ont och jag vill helst inte tänka på det, prata om det och helst bara hålla allt inom mig men det är svårt.
Men det är okej att må dåligt, det är okej att vara ledsen ibland.


saturday

Gårdagen va hur kul som helst. Hade jävligt kul. Ikväll va jag hemma, men det va skönt det med. Somnar tidigt idag, är så trött.

Throw away all your problems, Cuz right now it's party time



Är så taggad inför ikväll, det ska bli gaaaalet kul. Men nu måste jag fixas! och snart kommer elise!


kan inte bli mer jennie


Super kul

Inget internet och mobilen är cp. Super kul.

I can change your mind turn it all around



Nya vita converse (ÄNTLIGEN!!) hehe, en klocka en snygg ring har handlats senaste dagarna. Kan inte bli mer nöjd.


RSS 2.0