You make me smile

Jag vet att jag inte uppdaterad på länge men jag bryr mig faktiskt inte så mycket längre.

Sista dagen på påsklovet var idag. Träffat willian och grillat med familjen har jag gjort idag. Haft ett så otroligt bra lov. Har träffat massa nya människor, haft många fina kvällar ute och bara haft det så jävla bra. Såg även Rio på bio igår med william. Hur söt film som helst. Har till och med berättat för familjen om honom, och tro mig. Det är stort.
Men jag är bara så glad.


And all the things we were fighting to keep out

Känner att det va ett tag sedan jag skrev ett par rader. Så vad har hänt på sistonde? Många läkarbesök har det blivit och får väl se om allt blir bra. Det har gått bra i över tre veckor iallafall så det är väl ändå positivt. Men försöker tänka bort det så mycket som möjligt. Nog om det, snart är det helg och lov i en vecka, otroligt skönt måste jag ändå säga. På fredag ska jag ut, ska bli så jäkla kul. Taggad redan nu! hehe. Jag tror också att hela lovet blir toppen! Umgås med vänner, gå ut och bara ha det så jävla kul!

Och en liten extra tanke till min anna som är ny opererad, Tänker på dig


Before the worst



En av mina absoluta favorit låtar, så sjukt fin ♥ Och jag har inte tröttnat än.

En av de bästa helgerna



Måste säga att jag hade en av de bästa helgerna. Hade så sjukt jävla kul. Och jag är så glad, så glad. Nu är det info och layout.


2 April

Jag är så himla glad! Idag FYLLER JAG 18!! Och gårdagen va hur kul som helst, de sjöng till och med till mig! Snart ska jag röra mig hemåt och då blir det kalas och sen utgång ikväll! Bra helg helt enkelt!

RSS 2.0