2011 blir mitt år

Sista inlägget för i år. 2010 har både varit bra och dåligt men för det mesta har det varit bra tycker jag. Men 2011 ska bli MITT ÅR. Jag ska ta körkort, resa utomlands, bli 18 och äntligen få gå ut. Och bara ha så jävla kul.

Så ikväll ska jag bara ha så grymt jävla kul och sedan fira in de nya året. Det kommer bli bra! Jag hoppar över "nyårsklänningen" och kör på en snygg bustier, kavaj och ett par snygga skor!


TACKSAM FÖR ALLT

Jag har haft en jättebra jul, både dagen innan och på själva julafton. Firade hemma dagen innan och åkte på kryssning på julafton. Jag är så tacksam för allt jag fått. Verkligen. Orkar inte visa vad jag fick just nu för har en del att göra och imorgon ringer klockan runt fem (skjut mig) Men visar kanske någon gång.

JULKÄNSLA HÄR HEMMA ♥



Det tog ungefär en timme att sätta upp granen, klä den fin och dammsuga bort all barr. Men gud så mysigt det blev. Nu har vi riktig julkänsla här hemma.


SVENSKA HJÄLTAR

Sitter och kollar på svenska hjältar med pappa. Blir så rörd, Så rörd att jag gråter. Men det är så fint att se vad dessa människor gjort för andra.

Tomten snälla?



åh så fina ni är. Åh vad jag vill ha er.. verkligen.


I'm so deep into this shit I can taste the earth.

Ja då va denna helg och denna vecka slut. Min vecka har varit förjävlig. Många tårar har fällts men jag ska försöka tänka bort det dåliga så mycket som möjligt. Jag kan bara tacka mina fina vänner för allt stöd ♥

Ikväll går både beck och wallander på tv och har inte riktigt bestämt mig för vilken jag vill se men någon ska jag se. Och med pappa, alltid han.


I KNEW I HAD WHAT I WANTED BUT STILL I WANTED MORE



Den här killen är så sjukt jävla grym. Tröttnar aldrig.



.



Har haft världens SÄMSTA dag. Började gråta i skolan när min lärare märkte att något inte stämde. Jag vill inte gå till praktiken imorgon, jag vill inte. Men jag måste. Just nu vill jag bara gräva ner mig och aldrig mer komma upp.


ett slag rakt i hjärtat

Jag vet inte vart jag ska börja, vet inte vart jag ska ta vägen. Kom hem från ungdomsmottagningen för en stund sen. Att höra att om inte medicin hjälper och att jag kanske måste lära mig att leva med det, kan inte förklara hur det kändes. Fick mig ett slag rakt i hjärtat och då brast det. Tårarna börjde rinna framför henne och jag grät hela vägen hem och jag gråter fortfarande. Jag mår så dåligt och jag orkar inte låtsas att jag mår bra när jag inte gör det.

Korsörhängen



dessa kom med posten idag! Riktigt fina.


Ta mig tillbaka till värmen




Thursday

Åkte till praktiken i morse men mådde så dåligt så jag gick upp och sa det och åkte hem igen. Stannar nog hemma imorgon också. Nu ska jag kolla på criminal minds.

To give me all your love is all I ever asked


Love Love Love



Jag måste nog ha världens finaste vän. Skylten "Love" fick jag idag, som en tidig julklapp. Så jävla fin.


RSS 2.0